Handelsbetingelser


 
   

 

 

Handelsbetingelser

 

 

 

Betaling


Vi tager imod følgende betalingsmetoder: 
Dankort, VisaDankort, Mastercard, Maestro, Visa, VisaElectron og JBC 
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved bankoverførelse er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

 

Fragt

 

Vi afsender ordre på alle hverdage, og har du bestilt inden kl 14.00, vil din ordre blive sendt samme dag.

Bestilling efter kl. 13.00 og i weekender/helligedage bliver afsendt på førstkomne hverdag.

Den normale leveringstid i Danmark er 2-3 hverdage fra afsendelse med DAO. Fragtprisen er kr. 33.00

Alle varer hos Boutique B er lagervarer, og leveres straks. Vi har intelligent lagerstyring, og det er derfor kun varer, som er på lager, som vises i shoppen.

Du kan afhente dine bestilte vare i vores fysiske butik. Ønsker du selv at hente, så skriv det i kommentarfeltet, ellers bliver pakken sendt.

 

 

 

Fortrydelsesret

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontaktboutiqueb@gmail.com eller benyttet standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtdig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du muglighed for at sende en eller flere varer retur, selom de er købt i en ordre.

Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

 

Returnering

 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis de opstår en skade under transporten.

Du kan købe pakkelabelen til returnering på pakkelabels.dk eller på posthuse. Du kan også med fordel købe en DAO returlabel af os. Du slipper for køen på posthuset og sparer samtidig ca. 50% af prisen. Send os en mail, hvis du ønsker at købe en returlabel af os.

 

Varens stand, når du sender retur

 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Varen bedes derfor returneres med intakte mærker, mærkater, poser og skoæsker. Hvis mærker er fjernet, skoæsker bruges som forsendelsesmiddel eller varen er taget yderligere i brug end at være prøvet, kan den anses for at være brugt.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverungsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden levetingsform, end den billigste form for standarlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi modtager din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

 

Boutique B

Bjerrevej 75

8700 Horsens

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på overstående adresse.

NB! Der skal altid vedlægges ordrenr. i returpakkerne.

 

 

Ombytning

 

Ønsker du ombytning til en anden vare eller størrelse, kan du lave en bestilling på almindeligvis i shoppen, og herefter kontakte os på mail. Når du skriver til os, skal du oplyse ordrenr. på den nye ordre, som vedrører ombytningen, og du vil herefter få refunderet den porto, som du er blevet opkrævet ved nybestilingen, således at du ikke betaler porto for ombytningen. Du kan også sende os en mail, hvori du oplyser ordrenr. samt hvilke(n) varer, der returneres, samt hvilke(n) varer du ønsker at ombytte til.

 

Reklamtionsret

 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betydr, at du har reklamtionsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettigt, betyder det, ar du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter du har opdaget fejlen. Hvis reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamtionen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) omkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til

 

Boutique B

Bjerrevej 75

8700 Horsens

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du reurnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 

Persondatapolitik

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de persooplysninger, som er nødvendig for at kunne levere varen tl dig.

Personoplysningerne registreres hos Boutique B og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækeli beskyttelse.

Den dataansvarlige på bouiqueb.dk er Boutique B.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vu bruger dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata blive behandlet i strid  med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontaktboutiqueb@gmail.com.

 

Klageadgang

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontaktboutiqueb@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kopmmissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 01-08-2018

 

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Boutique B

Bjerrevej 75

8700 Horsens

kontaktboutiqueb@gmail.com

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Bestilt den: --------------------------------------------------------------  Modtaget den: -------------------------------------------------------------------------------------

 

Forbrugerens navn: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Forbrugerens adresse: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Forbrugerens underskrift: --------------------------------------------------------------------------------  Dato: ------------------------------------------------------------

(kun hvis formularens indhold meddelse på papir)